Όροι και προυποθέσεις

 

1. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

2. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

3. ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

4. ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

5. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

1. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

α. ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Mπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε:

  • ηλεκτρονικά μέσω του site μας https://morea-gi.webnode.gr/ οποιαδήποτε ώρα και ημέρα του χρόνου.
  • μέσω email στη διεύθυνση oinos.moreagi@gmail.com οποιαδήποτε ώρα και ημέρα του χρόνου.
  • τηλεφωνικά στο 6937674578 – 6972253538  

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας για παραγγελίες μεγάλων ποσοτήτων προϊόντων, συνιστούμε να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.

Για τις παραγγελίες μέσω email χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τις παρακάτω πληροφορίες: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και email, καθώς και ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας παραλήπτη και διεύθυνση αποστολής.

 

 

β. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ SITE

Για κάθε προϊόν που σας ενδιαφέρει, πατήστε στο σύνδεσμο «Αγοράστε» για να μεταφερθείτε στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας. Επιλέξτε τον αριθμό τεμαχίων που θέλετε να αγοράσετε και αναλόγως επιλέξτε ολοκλήρωση ή συνέχεια των αγορών σας. Επιλέξτε «ανανέωση καλαθιού» εάν θέλετε να αλλάξετε τον αριθμό των προϊόντων που έχετε επιλέξει.

Κατά την έναρξη των αγορών σας θα σας ζητηθεί, εάν δεν είστε ήδη μέλος, να εγγραφείτε. Προσοχή: τα πεδία με τον αστερίσκο είναι υποχρεωτικά! Σας παρακαλούμε να ελέγχετε την εγκυρότητα των στοιχείων σας, ειδικά τα τηλέφωνα επικοινωνίας, διότι όλες οι παραγγελίες ξεκινούν μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Στη συνέχεια έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τρόπο παράδοσης/παραλαβής με ανάλογη χρέωση (για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την ενότητα «Τρόποι Παράδοσης/Παραλαβής»).

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email που θα σας ενημερώνει για τα είδη και το κόστος της παραγγελίας σας και θα σας επιβεβαιώνει τα στοιχεία που καταχωρήσατε στην ειδική φόρμα κατά την παραγγελία σας.

Οι τιμές των προϊόντων που αναφέρονται στο site περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους

 

2. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

α. με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 225/700931-32

Το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής σάς γνωστοποιείται είτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μέσω του site είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά, ανάλογα με τον τρόπο που έχει γίνει η παραγγελία.

Σε κάθε περίπτωση, το ποσό των χρημάτων που φτάνει στο λογαριασμό μας πρέπει να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ποσό που αναγράφεται ή για το οποίο ενημερώνεστε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με όποιο τρόπο έχει αυτή γίνει, χωρίς επιβαρύνσεις, κρατήσεις ή διατραπεζικά έξοδα. Ειδικά στην περίπτωση Web Banking όταν σας ζητηθεί να προσδιορίσετε ποιος επιβαρύνεται των εξόδων (αποστολέας, παραλήπτης ή και οι δύο) εσείς θα πρέπει να επιλέξετε «Αποστολέας».

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για τον τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας ανάλογα με τον τρόπο που επιλέξατε για την παραγγελίας σας: στο πεδίο «Σχόλια» μέσω του site, στο email παραγγελίας σας ή κατά την τηλεφωνική σας παραγγελία. Η παραγγελία σας ετοιμάζεται μόλις εμφανιστούν τα χρήματα σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς.

β. πληρωμή μέσω PayPal :

Η διαδικτυακή υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων PayPal αποτελεί έναν εύκολο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω του διαδικτύου προστατεύοντας τις πληροφορίες της κάρτας σας. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην υπηρεσία PayPal μπορείτε να ανοίξετε έναν δωρεάν ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στο www.paypal.com.

Η κατάθεση χρημάτων μέσω PayPal είναι δωρεάν και πολύ γρήγορη σε αντίθεση με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό η οποία μπορεί να καθυστερήσει την αποστολή της παραγγελίας σας.

Πλέον η υπηρεσία PayPal υποστηρίζει και πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών. Πληροφορίες για τον τρόπο  περιγράφονται στο www.paypal.com.

 

 

3. ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο παράδοσης που σας εξυπηρετεί περισσότερο.

α. αποστολή εντός ευρύτερης περιοχής δήμου Πατρών :

Ισχύει για αποστολές εντός της ευρύτερης περιοχής Πάτρας. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τη λίστα που παρατίθεται.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Κυριακή και ώρες 17:00 με 21:30. Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωσή της. Για παραδόσεις Σαββατοκύριακο καθώς και για αυθημερόν παραδόσεις είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας (βλ. «Επικοινωνία»). Παραγγελίες που παραδίδονται εντός ευρύτερης περιοχής δήμου Πατρών δεν επιβαρύνονται μεταφορικών.

β. αποστολή εκτός ευρύτερης περιοχής δήμου Πατρών:

Για παραδόσεις εκτός ευρύτερης περιοχής δήμου Πατρών, σε άλλες πόλεις ή χωριά πανελλαδικά  είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.

Οι παραδόσεις εκτός Αθηνών πραγματοποιούνται με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (couriers) εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

 

4. ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Για κάθε παραγγελία προσπαθούμε να επιτύχουμε τον οικονομικότερο για εσάς τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας συνεργαζόμενοι με εταιρείες ταχυμεταφορών και πρακτορεία αποστολών. Για το λόγο αυτό το ακριβές κόστος των μεταφορικών καθορίζεται μόνο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τις χρεώσεις μεταφορικών και ενδεικτικά κόστη αποστολών παραγγελιών σας επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση oinos.moreagi@gmail.com  ή μέσω τηλεφωνικής  επικοινωνίας (βλ. «Επικοινωνία»).

 

5. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ακύρωση παραγγελίας χωρίς κανένα κόστος για τον πελάτη γίνεται δεκτή σε χρονικό διάστημα δύο (2) ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας και στην περίπτωση που δεν έχει ξεκινήσει η αποστολή της. Σε διαφορετική περίπτωση - αν δηλαδή η παραγγελία έχει ήδη ξεκινήσει - επιβαρύνεστε τα έξοδα μεταφοράς (αποστολής και επιστροφής).  Για ακύρωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικά στο 6937674578 - 6972253038  (βλ. "Επικοινωνία") ή μέσω email στο oinos.moreagi@gmail.com  οποιαδήποτε ώρα και ημέρα της εβδομάδας.